Architect – open sollicitatie

We staan er altijd voor open om nieuwe getalenteerde mensen met uitstekende ontwerpvaardigheden te ontmoeten. Dus als je jezelf wilt voorstellen, stuur ons dan een open sollicitatie!

Wanneer je een architectuurstudent bent, en interesse hebt om stage bij ons te lopen, vermeldt dit dan in je email, inclusief het gewenste tijdschema. En stageperiode is voor minimaal 6 maanden.

We werken met ARCHICAD als ontwerptool en bij voorkeur nemen wij mensen aan die dit CAD-programma goed kennen. Verder heb je uitstekende vaardigheden nodig met alle Adobe programma’s en een voorliefde voor het maken van maquettes. Goede beheersing van de Engelse taal, sprekend en schrijvend, is een noodzaak. Wij werken volgens de CAO voor Nederlandse architectenbureaus.

Als je interesse is gewekt mail, dan je motivatiebrief, inclusief cv en compact portfolio (max. 15 MB) naar work@orangearchitects.nl. Alleen volledige aanvragen worden beoordeeld en in aanmerking genomen voor een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Ons bureau is gevestigd in het centrum van wereldhavenstad Rotterdam. Van oudsher een stad van nationale en internationale handel, een stad met lokale en internationale bewoners. Dit is onze bakermat en met Rotterdam delen wij de identiteit van ons bedrijf: creatief, ‘hands on’, mee-denkend en internationaal: welkom bij Orange Architects!